Servicedesk

De state of the art tools van MuleSoft verdienen state of the art service.

De state of the art tools van MuleSoft en Alfresco verdienen state of the art service. Klanten kunnen aan de voorkant op overzichtelijke, minimalistische interface een ‘ticket inschieten’: een foutmelding ingeven, een vraag formuleren of een opdracht invoeren…

De servicedesk van Koolibri ziet aan de achterkant in detail waar het precies over gaat. Deze instant communicatie tussen klant en service provider stelt Koolibri in staat direct te reageren op meldingen en vragen. Een belangrijk aspect in de werking van de Service Desk is de verzekering van vlekkeloos releasemanagement.

Helpdesk

Onze helpdesk is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Bij calamiteiten buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de 7×24 stand-by dienst. Wij zullen dan direct tot actie overgaan. U kunt storingen of vragen ook online aan ons melden. Via een online ticketsysteem worden incidenten gelogd en bewaakt. Wij volgen hierbij een strak georganiseerd proces en binnen de afgesproken termijn krijgt u een reactie.

Voorbeeld van een ticket (een probleem) welke door de klant werd aangemeld in het portaal

Het proces van aanmelden van een probleem totdat het opgelost is.

Monitoring

Met de monitoring software van Koolibri bieden wij u een enkele, en eenvoudige beheertool waarmee uw applicaties en services nog beter kunnen worden beheerd. Onze monitoring software biedt u vergaand inzicht in uw applicaties gecombineerd met een servicegerichte aanpak zodat uw applicaties soepel lopen.

Door het constant monitoren van uw ICT-omgeving (netwerkcomponenten, hardware, besturingssystemen en applicaties) bent u als organisatie in staat om acuut en snel te reageren op incidenten en calamiteiten. Tevens bent u in staat om over een bepaalde periode trends te herkennen die verder kunnen worden geanalyseerd en geoptimaliseerd. Het resultaat van dit alles is dat het beheer van u ESB en/of applicatie landschap verandert van reactief naar proactief.

Releasemanagement

Met het releasemanagement van Koolibri zorgen wij voor totale ontzorging van uw applicatielandschap. Wij zorgen ervoor dat als er een wijziging in één van uw applicatie landschap plaats vindt deze change in uw gehele landschap wordt doorgevoerd. We stellen dan ook een release kalender op samen met uw applicatie leveranciers zodat u voor geen verrassingen komt te staan. Koolibri is als uw partner namelijk door deze dienst proactief in plaats van reactief.

Functioneel beheer

Beheer van de functionele aspecten van uw applicatielandschap. Naast het beantwoorden van gebruikersvragen heeft dit betrekking op het doorvoeren van wijzigingen op het moment dat:

• Er processen worden aangepast

• De wetgeving verandert

• Er nieuwe afspraken met klanten of leveranciers worden gemaakt, die impact hebben op systeemprocessen.

Op basis van een ‘wiki’ functie wordt de klantspecifieke integratie beschreven, deze geeft snel toegang tot alle specifieke details van de integratie

Kennisdatabank met alle specificaties over de integratie

Waarom Service en Support van Koolibri?

Als integratie en BPM specialist werkt Koolibri al aan het hart van de IT-architectuur binnen organisaties. De routing van alle gestructureerde en ongestructureerde data, van de centrale backend systemen tot en met de mobiele apps, is voor ons bekend terrein. We hebben het inzicht, we hebben het overzicht en we hebben de kennis in huis om u te ontzorgen.

Start met Koolibri

Koolibri helpt graag uw integratievraagstukken op te lossen. Integratie is immers ons vak en dankzij ons 5 stappen plan hebben we al heel wat organisaties met succes geholpen.

Bent u benieuwd wat een MuleSoft of Alfresco licentie kost of wilt u graag zelf eens experimenteren met onze oplossingen. Het kan allemaal, druk op de juiste knop hier beneden.