Toolbox

MuleSoft

Koolibri is gecertificeerd partner van MuleSoft. Het ESB platform van MuleSoft wordt door Gartner gezien als leader voor on-premise alsook cloud integratie.

Ontdek MuleSoft

280 connectoren

Integratie met SAP, Microsoft Dynamics, Salesforce en Twitter/Facebook en nog vele anderen kan eenvoudig dankzij de set van standaard connectoren.

140 integratietemplates

Integratie wordt nog eenvoudiger als je kan gebruik maken van eerdere ervaringen van gelijkaardige integraties. Dat is dan ook precies wat verpakt zit in de integratietemplates.

Connectoren op maat

Koppelingen naar home-made systemen kunnen ook gemaakt worden dankzij de connectoren op maat. Deze tool laat ons toe om ook de meest exotische systemen aan te sluiten op de ESB.

API-led connectivity

Integratie niet enkel op systeem API’s maar ook op process API’s en experience API’s is the next step in de wereld van integratie.

VERA standaard

De VERA standaard zorgt voor standaard gegevensuitwisseling tussen applicaties in de wereld van de woningcorporaties.

Toolbox

Waarom kiest MainPlus voor Koolibri?

“Ik kan meteen meerdere redenen aanhalen. Te beginnen met het feit dat er gewoon niet zoveel partijen zijn die complexe softwarekoppelingen tot een goed resultaat weten te brengen. Wij werkten voordien nog niet met Koolibri maar hebben goed de markt verkend en zijn onder meer omwille van de reputatie bij Koolibri beland. Koolibri is bekend met de standaarden in de sector die wij hanteren, onder meer VERA en S@les in de bouw. Wat wij ook bijzonder appreciëren is dat Koolibri kritisch durft zijn tegenover de opdrachtgever, tegenover ons dus. En het is gewoon fijn om als directeur een direct contact te hebben met je evenknie bij Koolibri, Robert Daniels. Dat wekt vertrouwen en werkt vlotter”, aldus Amptmeijer.

Start met Koolibri

Koolibri helpt graag jouw integratievraagstukken op te lossen. Integratie is immers ons ding en dankzij ons 5 stappen plan hebben we al heel wat organisaties met succes geholpen.

Ben je op zoek naar een demo, wil je starten en ben je benieuwd wat een MuleSoft licentie kost of wil je graag zelf eens experimenteren met MuleSoft. Het kan allemaal, druk op de juiste knop hier beneden.

Ik wil een demonstratie Ik wil starten, wat kost een licentie? Ik wil een trial licentie

Contacteer ons

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht (verplicht)