Alfresco

Koolibri is gecertificeerd partner van Alfresco. Het business proces management van Alfresco Process Services telt meer dan 11 miljoen gebruikers wereldwijd en is voor het derde jaar op rij ‘uitdager’ volgens onderzoeksinstituut Gartner.

Met business proces management of BPM stemt Koolibri het leveren van een product of dienst af op de wensen van de klant en stellen we organisaties in staat de meest voorkomende bedrijfsprocessen te verbeteren en te automatiseren. Met Alfresco Process Services heeft Koolibri een schaalbaar, open en innovatief BPM-platform ter beschikking om processen te beheren, een platform dat bovendien naadloos aansluit op bestaande applicaties, zoals ERP en/of CRM systemen.

BPM wordt ook voor kleine en middelgrote organisaties steeds belangrijker, met name in kantoorautomatisering en het beheren van webshops. Alfresco Process Services heeft de gebruiksvriendelijkheid en snelheid van implementatie om grote én kleinere organisatie snel en bedrijfszeker te laten concurreren.

Koolibri werkt met top partners en kan u als IT-ontwikkelaar of business analist op alle vlakken bijstaan om de brede set van tools binnen  Alfresco Process Services optimaal te benutten en in te passen in uw organisatie. Ze kunnen geïntegreerd worden met een lange lijst van systemen, onder meer met Alfresco Content Services, Box en Google Drive.

Voordelen van het gebruik van Alfresco Process Services samen met Koolibri 

Automatische routering
Alfresco Process Services kan ingezet worden voor alle aspecten in uw organisatie: communicatie, personeel, financiën, informatie, technologie, juridische aspecten. De bedrijfsvoering wordt geanalyseerd, wordt meteen transparanter en verbeterd. De juiste handmatige handelingen kunnen verantwoord worden geautomatiseerd.

Kortere doorlooptijden en snellere time to market 
U krijgt meer grip op bedrijfsprocessen. Door de bedrijfsprocessen te optimaliseren en te automatiseren, worden ze verkort en wordt de doorlooptijd sterk gereduceerd. Dit zorgt in potentie voor meer omzet dankzij een kortere time-to-market.

Structurele en doorgedreven kostenreductie
Als de tools van Alfresco Process Services de taken van medewerkers ondersteunen, realiseert u een aanzienlijke kostenbesparing en komt er tijd vrij voor andere taken. Nieuwe personeelsleden zijn dankzij de software sneller productief. Resultaten en verbeterpunten kunnen sneller bepaald worden.

Controle en beheer van werkprocessen
U moet werken volgens standaardprocedures en –normen? In Alfresco Process Services zijn functionaliteiten voor kwaliteitsmanagement geïntegreerd of zijn koppelingen mogelijk gemaakt. Hierdoor wordt de documentatie van het kwaliteitssysteem en de continue verbetering eenvoudiger uit te voeren.

Informatie en documenten zijn snel terug te vinden vanuit meerdere toepassingen
Alfresco Process Services ondersteunt het beschrijven, ontwerpen en communiceren van processen, het meten en rapporteren van de prestaties en het verbeteren van de processen.

Inzicht in en hulp bij beslissingen
Bedrijfsprocessen worden meetbaar en voor iedereen zichtbaar. Daardoor kunnen uw medewerkers er gemakkelijker bij betrokken worden om samen doelstellingen te realiseren. De huidige én toekomstige situatie kan met Alfresco Process Services in kaart worden gebracht en dat vereenvoudigt het bepalen van een transitie pad.

Start met Koolibri

Koolibri helpt graag uw integratievraagstukken op te lossen. Integratie is immers ons vak en dankzij ons 5 stappen plan hebben we al heel wat organisaties met succes geholpen.

Bent u benieuwd wat een MuleSoft of Alfresco licentie kost of wilt u graag zelf eens experimenteren met onze oplossingen. Het kan allemaal, druk op de juiste knop hier beneden.