MuleSoft

Koolibri is gecertificeerd partner van Mulesoft. Het ESB platform van MuleSoft wordt door Gartner gezien als leader voor on-premise alsook cloud integratie.

Met het AnyPoint platform van MuleSoft realiseert Koolibri op een snelle, eenvoudige en betrouwbare manier ontsluiting van informatie aan klanten.

Koolibri is een gecertificerde partner van MuleSoft, en kan daarmee ’s werelds meest flexibele Enterprise Service Bus (ESB) oplossing aanbieden.

Het voornaamste voordeel van het gebruik van de ESB van MuleSoft is dat er op een snelle, eenvoudige en betrouwbare manier informatie vanuit diverse systemen ontsloten wordt naar eindklanten, leveranciers en medewerkers.

Niet voor niets is bij 5 van de 10 grootste banken wereldwijd MuleSoft geïmplementeerd, ook zij zien de voordelen.

De voordelen van het gebruik van de ESB van Koolibri:

Versimpelen en standaardiseren van interfaces tussen aanbieders en aanvragers.
Één generieke manier van communiceren met de ESB, de ESB zorgt voor communicatie met de onderliggende systemen.

Compleet loskoppelen of gedeeltelijk ontkoppelen van service aanbieders en service aanvragers. 
Aanvragers communiceren met de ESB en niet direct met de aanbieder.

Eenvoudiger hergebruik van data.
Doordat services (data) beschikbaar zijn (is) op een centraal niveau (binnen de ESB) en gemakkelijk toegankelijk, kunnen ze sneller worden toegepast in andere systemen.

Versnellen van innovatie.
Omdat u (nieuwe) applicaties sneller en eenvoudiger kunt inbedden in uw interne software-architectuur kunt u sneller inspringen op veranderingen in de organisatie of omgeving.

Centrale en generieke manier van service monitoring.
De monitoring hoeft niet meer bij iedere service aanbieder te worden ingericht. Binnen de ESB kunnen services centraal gemonitord worden en gecontroleerd op afgesproken Sla’s.

Start met Koolibri

Koolibri helpt graag uw integratievraagstukken op te lossen. Integratie is immers ons vak en dankzij ons 5 stappen plan hebben we al heel wat organisaties met succes geholpen.

Bent u benieuwd wat een MuleSoft of Alfresco licentie kost of wilt u graag zelf eens experimenteren met onze oplossingen. Het kan allemaal, druk op de juiste knop hier beneden.