Over Koolibri

Wie is Koolibri?

Koolibri is de integratie specialist binnen Harmony. Harmony helpt bedrijven bij het realiseren van business en IT veranderingen. Het zorgen voor een goede integratie van systemen en processen is vaak cruciaal om dit voor elkaar te krijgen.

Koolibri bestaat uit enthousiaste no-nonsense mensen, die op een informele zakelijke manier integratie oplossingen met passie aan klanten bieden. Onze oplossingen zijn van een hoge kwaliteit waarbij het dagelijkse plezier van de medewerkers van Koolibri en haar klanten voorop staat.

Het motto van Koolibri is “de klant staat centraal”, met de focus op kwaliteit en continuïteit, overgebracht door communicatief en competent sterke mensen.

Informatievoorziening is van strategisch belang voor bedrijven en organisaties. Het primaire doel van Koolibri is het samensmelten van losse processen, IT-systemen en hulpmiddelen tot één solide basis. Bestaande ERP- en andere backend systemen vormen hierbij de kern. Van consultancy tot onderhoud en beheer, Koolibri verzorgt het volledige integratie/BPM proces.

Waar staat Koolibri voor?

Er zijn veel partijen in de markt die deelprocessen perfect kunnen automatiseren. Slechts enkelen kunnen die deelprocessen slim integreren. Sectoren waar veel applicaties naast elkaar worden gebruikt zijn o.a. de gemeentes en de vastgoedsector. Voor deze sectoren wil Koolibri de beste aanbieder van integratie zijn.

Koolibri voorziet in de groeiende behoefte aan eenvoud en transparantie op proces- en applicatiegebied. Hiertoe ontwikkelt, onderhoudt en implementeert Koolibri tools voor systeem integratie, die communicatie tussen ieder denkbaar systeem mogelijk maken. Koolibri werkt dan ook samen met iedere partij die een bijdrage levert aan de IT-infrastructuur van de klant.

Waar gaat Koolibri voor?

Op het gebied van integratie is Koolibri de spil tussen alle partijen die een bijdrage leveren aan de IT- en processtructuur van de klant. Koolibri staan bekend als een neutrale, enthousiaste, professionele kennisorganisatie met een open cultuur en een hands-on mentaliteit. Klanten en partners schakelen dus rechtstreeks met degenen die beschikken over de kennis en kwaliteiten om snel tot winstgevende oplossingen te komen. Deze werkwijze is samengevat in de kernpropositie van Koolibri: let’s make the connection!

De Koolibries: klanten krijgen inspraak, wij krijgen feedback

Dat we een open kennisorganisatie zijn, bewijst onze gebruikersvereniging de Koolibries. De Koolibries zijn klanten die eenmaal per kwartaal samen komen. Bedoeling van deze gebruikersgroep is om de communicatie en de band met de klanten te versterken. Via deze weg, krijgen klanten inspraak in de roadmap van Koolibri en wordt er echt geluisterd naar hun feedback en inbreng. Het is ook een ideaal middel om potentiële klanten inzicht te geven in de dienstverlening en aanpak van Koolibri.

Tijdens de bijeenkomsten worden vooraf bepaalde topics besproken en wordt er gebrainstormd over nieuwe ideeën en oplossingen. Elke meeting neemt een klant de rol van gastheer op zich en leidt mee de vergadering. De deelnemers worden geselecteerd in samenspraak met Koolibries en de klanten zelf.

Koolibri Platform

De output van de meeting wordt vervolgens gedeeld op het Koolibri platform, dit kan de ene keer in de vorm van een tekst zijn en de andere keer in de vorm van een video. Zo weten andere mensen dat er een community is en waar die zich mee bezighoudt. Het Koolibri platform is dus zowel voor klanten als voor de organisatie zelf een win-winsituatie. Het Koolibri-platform is momenteel in opbouw, maar wordt binnenkort voorgesteld aan het grote publiek!

Start met Koolibri

Koolibri helpt graag uw integratievraagstukken op te lossen. Integratie is immers ons vak en dankzij ons 5 stappen plan hebben we al heel wat organisaties met succes geholpen.

Bent u benieuwd wat een MuleSoft of Alfresco licentie kost of wilt u graag zelf eens experimenteren met onze oplossingen. Het kan allemaal, druk op de juiste knop hier beneden.