Over Koolibri

Wie is Koolibri?

Koolibri is de integratie specialist binnen Harmony. Harmony helpt bedrijven bij het realiseren van business en IT veranderingen. Het zorgen voor een goede integratie van systemen en processen is vaak cruciaal om dit voor elkaar te krijgen.

Koolibri bestaat uit enthousiaste no-nonsense mensen, die op een informele zakelijke manier integratie oplossingen met passie aan klanten bieden. Onze oplossingen zijn van een hoge kwaliteit waarbij het dagelijkse plezier van de medewerkers van Koolibri en haar klanten voorop staat.

Het motto van Koolibri is “de klant staat centraal”, met de focus op kwaliteit en continuïteit, overgebracht door communicatief en competent sterke mensen.

Informatie voorziening is van strategisch belang voor bedrijven en organisaties. Het primaire doel van Koolibri is het samensmelten van losse IT-systemen en hulpmiddelen tot één solide basis. Bestaande ERP- en andere backend systemen vormen hierbij de kern. Van consultancy tot onderhoud en beheer, Koolibri verzorgt het volledige integratie proces.

Waar staat Koolibri voor?

Er zijn veel partijen in de markt die deelprocessen perfect kunnen automatiseren. Slechts enkelen kunnen die deelprocessen slim integreren. Sectoren waar veel applicaties naast elkaar worden gebruikt zijn o.a. de gemeentes en de vastgoedsector. Voor deze sectoren wil Koolibri de beste aanbieder van integratie zijn.

Koolibri voorziet in de groeiende behoefte aan eenvoud en transparantie op applicatiegebied. Hiertoe ontwikkelt, onderhoudt en implementeert Koolibri tools voor systeem integratie, die communicatie tussen ieder denkbaar systeem mogelijk maken. Koolibri werkt dan ook samen met iedere partij die een bijdrage levert aan de IT-infrastructuur van de klant.

Waar gaat Koolibri voor?

Op het gebied van integratie is Koolibri de spil tussen alle partijen die een bijdrage leveren aan de IT- en processtructuur van de klant. Koolibri staan bekend als een neutrale, enthousiaste, professionele kennisorganisatie met een open cultuur en een hands-on mentaliteit. Klanten en partners schakelen dus rechtstreeks met degenen die beschikken over de kennis en kwaliteiten om snel tot winstgevende oplossingen te komen. Deze werkwijze is samengevat in de kernpropositie van Koolibri: let’s make the connection!

Start met Koolibri

Koolibri helpt graag jouw integratievraagstukken op te lossen. Integratie is immers ons ding en dankzij ons 5 stappen plan hebben we al heel wat organisaties met succes geholpen.

Ben je op zoek naar een demo, wil je starten en ben je benieuwd wat een MuleSoft licentie kost of wil je graag zelf eens experimenteren met MuleSoft. Het kan allemaal, druk op de juiste knop hier beneden.

Ik wil een demonstratie Ik wil starten, wat kost een licentie? Ik wil een trial licentie

Contacteer ons

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht (verplicht)