Woonbedrijf is een woningcorporatie die klantgestuurd werkt. Vanuit die taak verzorgen zij een grote voorraad goede en betaalbare huurwoningen in Eindhoven en omgeving.

Koolibri ontwikkelde in het integratieplatform MuleSoft een generiek Woningcorporatie datamodel waarmee tot nu toe een website met het woningaanbod voor studenten, een inspectie app voor woningcontroles en een klantvolgsysteem zijn aangesloten.

Beheer van het integratieplatform is ondergebracht bij Koolibri Servicedesk.

DELTA levert al jaren de unieke combinatie internet, tv en telefonie en energie aan consumenten en ondernemers in Zeeland.

Koolibri ondersteunt DELTA om hun systemen aangesloten te houden bij hun bedrijfsstrategie. Oplossingen die voorzien in de behoeften van nu en in de toekomst. Daarbij hebben wij ingezet op de API-led connectivity drie-lagen structuur.

NEN ondersteunt in Nederland het normalisatieproces.

Koolibri faciliteerde NEN met de afronding het Uitgeverij 2.0 project. Hierin zijn services ontwikkeld voor de verspreiding van norm documenten, orders en klanten. Deze services draaien op de ESB die de communicatie verzorgt tussen de verschillende applicaties van de uitgeverij.